Oferta dla instytucji

Profesjonalizm i kompetencje pozwalają Nam skierować ofertę także do klientów biznesowych i placówek o charakterze edukacyjnym.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo:

  • Prowadzenie szkoleń i wykładów tematycznie związanych z żywieniem
  • Konsultacje eksperta żywieniowego w prasie, radiu i telewizji
  • Przygotowywanie materiałów edukacyjnych (ulotek, broszur) dotyczących tematyki żywności i żywienia
  • Określanie wartości odżywczej menu restauracji i barów
  • Wydawanie opinii o wartości odżywczej potraw zawartych w menu
  • Ustalanie i modyfikacje jadłospisów dla placówek żywienia zbiorowego
  • Pomoc w prowadzeniu dokumentacji żywieniowej placówek żywienia zbiorowego (sanatoria, domy pomocy społecznej, szpitale, przedszkola, szkoły)
  • Planowanie i nadzorowanie opartego na podstawach naukowych żywienia indywidualnego i zbiorowego grup ludności
  • Tworzenie programów edukacyjnych w zakresie żywienia
  • Przygotowanie scenariuszy lekcji szkolnych poświęconych zagadnieniom żywności i żywienia
  • Współpraca z firmami cateringowymi