Profesjonalizm i kompetencje pozwalają Nam skierować ofertę także do klientów biznesowych i placówek o charakterze edukacyjnym.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo:
- Prowadzenie szkoleń i wykładów tematycznie związanych z żywieniem
- Konsultacje eksperta żywieniowego w prasie, radiu i telewizji
- Przygotowywanie materiałów edukacyjnych (ulotek, broszur) dotyczących tematyki żywności i żywienia
- Określanie wartości odżywczej menu restauracji i barów
- Wydawanie opinii o wartości odżywczej potraw zawartych w menu
- Ustalanie i modyfikacje jadłospisów dla placówek żywienia zbiorowego
- Pomoc w prowadzeniu dokumentacji żywieniowej placówek żywienia zbiorowego (sanatoria, domy pomocy społecznej, szpitale, przedszkola, szkoły)
- Planowanie i nadzorowanie opartego na podstawach naukowych żywienia indywidualnego i zbiorowego grup ludności
- Tworzenie programów edukacyjnych w zakresie żywienia
- Przygotowanie scenariuszy lekcji szkolnych poświęconych zagadnieniom żywności i żywienia
- Współpraca z firmami cateringowymi